Låna 5000 kr

Alla smslån på 5000 kr

Visa fler långivare

Lån 5000 kr – Smslån utan UC

Har du råkat ut för oväntade utgifter? Behöver du pengar på bankkontot nu på direkten? Då är sms-lån någonting för dig. På ett väldigt snabbt och enkelt sätt kan du få ett lån på tusentals kronor bara genom att använda din mobiltelefon. Det finns många sms-låneföretag som erbjuder en väldigt smidig lånetjänst. Sms-lån är för dig som inte vill gå till banken och behöva vänta i en lång kö för att sedan sitta en lång stund med en bankanställd. Ofta erbjuder traditionella banker inte ens så små lån som 5 000 kronor. Med sms-lån har du däremot ofta pengarna på kontot redan samma dag som du ansöker om lånet.

Lån 5 000 med betalningsanmärkning

Det finns många sms-låneinstitut som har ett rykte om sig att vara väldigt givmilda med att ge ut lån. Hos många konventionella banker och låneinstitut är det väldigt svårt att bli beviljad ett lån ifall du har en betalningsanmärkning sedan tidigare. För många sms-långivare är en betalningsanmärkning sedan tidigare inget problem. Dessa anmärkningar kan man få ifall man har slarvat med betalningar. Att få en betalningsanmärkning kan vara lätt hänt, det kan ligga särskilda orsaker bakom som många lånegivare inte tar hänsyn till när de gör en bedömning. Att bli av med en anmärkning kan ta väldigt lång tid. Med sms-lån finns det många möjligheter att få lån trots en anmärkning i registret, man behöver bara kolla upp vilka företag som beviljar lån trots anmärkningar.

snabblån - låna pengar

Det är väldigt viktigt att man läser kontraktet

Det går att räkna ut exakt hur mycket man kommer att behöva betala tillbaka och vilket datum man måste ha betalat igen pengarna. Allt detta står väl beskrivet i kontraktet. Det är väldigt viktigt att man läser kontraktet noga så att man förstår sin återbetalningsplan och under vilka förutsättningar man tar lånet. Ifall man inte betalar tillbaka lånet i tid så kommer man att råka ut för extraavgifter.

Behöver du ett rejält tillskott med pengar.

Då är det kanske smart att ta ett smslån på 5000 kronor. Det är mycket enkelt att snabblån på mindre belopp, även kallade mikrolån för att det endast handlar om tusenlappar. För att låna 5000 kronor behöver du har lånat mindre belopp på kanske 2000 eller 3000 kronor innan hos samma långivare. Det är endast Nanokredit som tillåter nya kunder låna 5000 kronor första gången. De är också mer restriktiva för denna summa än om det gäller lägre lånebelopp. Eftersom smslån är ett lån utan säkerhet, dvs ett blancolån så är det viktigt att din återbetalningsförmåga är tillräcklig. Du bör ha en fast inkomst så du klarar av att betala tillbaka pengarna som du lånar. Var uppmärksam på att kredittiden är hos de flesta smslångivare mycket kort, 30 dagar. Dock kan du förlänga den men då blir avgiften högre för lånet. De kreditgivare som ger lån för 5000 kronor är bl a Ferratum, Folkia och Kredit 365.
För att ett snabblån måste du vara minst 18 år, ha en månadsinkomst och inte har för många betalningsanmärkningar. Innan du tar ett meddelandelån se till att ha kollat att du kan verkligen betala tillbaka det innan lånets förfallodatum. Planera noggrannt dina utgifter och se till att inte spendera pengar på onödiga saker.

Folkia

Folkia AB är bland de största smskreditgivarna i Sverige. Bolaget har vuxit mycket kraftig sedan 2006 genom att erbjuda konkurrenkraftiga snabblån genom sms och internet. Redan 2009 hade bolaget lånat ut till över 200 000 personer som ansökt om mikrolån. Folkias affärsidé var redan från början att erbjuda vardagsnära finansiella tjänster till lägre kostnad än storbankerna. Förutom att ge de förmånligaste mikrolånen på marknaden erbjuder Folkia mycket bra service och råd som du som kund kan dra nytta av. Bolaget är ganska toleranta när det gäller inkomstgränser och har därmed blivit en favorit hos smslåntagarna.

 • Är över 20 år.
 • Inga betalningsanmärkningar.
 • Ett telefonnummer registrerat i ditt namn.
 • Inkomst som överstiger 20 000 kr om året.
 • Varit folkbokförd i Sverige de senaste två åren

Ferratum

Ferratum startades 2005 och har blivit en stor aktörer både i Sverige och Europa. Företaget är närvarande i 15 länder och erbjuder mycket attraktiva snabblån. Ferratum har bland de lägsta avgifterna för smslån på marknaden. Dessutom erbjuder de ett minilån på endast 500 kr med en betaltid på 15 dagar och lånar ut upp till 6000 kr till nya kunder.

Villkor för lån:

 • Är över 19 år.
 • Inga betalningsanmärkningar.
 • Ett telefonnummer registrerat i ditt namn.
 • Inkomst som överstiger 20 000 kr om året.
 • Samt en allmänt ordnad ekonomi.

Kredit 365

Kredit 365 bedriver lånverksamhet genom mikrolån och är ett en del av Folkia AB som är ett svenskt kreditbolag. Hos Kredit365 kan du låna beloppen 1000, 2000, 3000 som ny kund. Har du redan tagit lån hos dem förut går det att låna 4000 och 5000 kronor. Du som har problem att få lån hos andra låninstitut kan få lån hos Kredit365. Vid ansökning görs en kreditbedömning av din förmåga att betala av lånet. Detta betyder att du som har betalningsanmärkning inte får avslag automatisk. Däremot måste du uppfylla nedanstående krav.

 • Är över 20 år.
 • Betalningsanmärkningar inget problem
 • Individuell bedömning för lån.
 • Folbokförd i Sverige
 • Ett telefonnummer registrerat i ditt namn

 

Ansök om lån

Scroll to Top