Låna 15000 kr

Alla lån på 15000 kr

Visa fler långivare

Låna 15 000 med sms-lån

Har du någonsin tänkt att du skulle vilja ha tillgång till 15 000 kronor på ett snabbt och smidigt sätt? Det finns mycket man kan lägga de pengarna på – och oavsett om det är en oförutsedd utgift som en trasig fönsterruta eller en tandlagning, eller något du unnar dig som en sista minuten-resa med familjen, så finns det ett bra alternativ. Sms-lån låter dig ta ett lån snabbt och smidigt – och det är dessutom enklare att få lånet beviljat för dig med en betalningsanmärkning eller tidigare erfarenheter av trasslig ekonomi.

Att låna 15 000 via sms-lån är inte alls svårt. Det är bara att gå in på sms-låneföretagets hemsida och skriva in dina uppgifter i en ansökan, så får du snabbt ett besked om ditt lån har blivit beviljat eller inte. Du slipper gå till ett bankkontor och du behöver inte svara på frågor om vad du ska ha pengarna till.

Låna 15 000 med anmärkning

Om du har dragit på dig en betalningsanmärkning har du kanske erfarenhet av att det kan ställa till det när du ska låna pengar. Banker är sällan pigga på att låna ut pengar till dig med betalningsanmärkning – men det har sms-lån lösningen på. Där är nämligen reglerna generösare och du beviljas enklare lån trots din betalningsanmärkning.

snabblån - låna pengar

Låna 15 000 utan UC

Ett annat potentiellt bekymmer för dig som låntagare handlar om UC. Varje gång du ansöker om ett lån hos en bank eller när du ska köpa något på avbetalning registreras nämligen en kreditprövning i UC:s register, vilket kan leda till att du i framtiden får sämre villkor, eller till och med avslag, på dina låneansökningar.

Därför har många sms-låneföretag insett värdet i att göra sina kreditupplysningar utanför UC. Naturligtvis vill de försäkra sig om att du har råd att betala tillbaka, men du slipper få din kreditprövning registrerad hos UC. Därtill är kraven på årsinkomst normalt också betydligt lägre när du ansöker om ett sms-lån än när du ansöker om ett banklån.

 

Ansök om lån

Scroll to Top