Lån 10000kr – Utbetalningen sker sedan redan samma dag eller dagarna efter

Det finns många potentiella situationer där du skulle kunna behöva låna 10 000 kronor.

Sorteringen av erbjudanden påverkas av storleken på vår provision! Läs mer…

Låna 10 000

Det finns många potentiella situationer där du skulle kunna behöva 10 000 kronor. Kanske blev tandläkarbesöket dyrare än du tänkt dig, bilen gick sönder, eller så vill du kunna följa med kompisgänget på en sista minuten. Oavsett vad du ska ha pengarna till, så är lånet ett bra sätt att snabbt och säkert få låna 10 000 kronor. Det är smidigt att söka – du klickar bara in på ett låneföretags hemsida och fyller i dina uppgifter för att göra en ansökan – och du får besked direkt om ansökan har blivit godkänd. Utbetalningen sker sedan redan samma dag eller dagarna efter, beroende på vilken bank du har.

Varför låna 10000 kr?

Dessutom har utlåningsföretagen ofta mindre strikta regler än traditionella banker för hur den finansiella situationen ska se ut hos låntagaren. Det innebär att du som har blivit nekad att låna 10 000 kronor på ditt lokala bankkontor inte nödvändigtvis får ett nej när du ansöker om lån.
Låna 10 000 med betalningsanmärkning
Att ha dragit på sig en betalningsanmärkning är aldrig kul, men det behöver inte hindra dig ifrån att låna pengar. Ofta har banker regler där en anmärkning innebär att du nekas lån eller bara får låna en del av lånesumman, men tack vare lånens generösare policy kan även du med betalningsanmärkning låna 10 000 kronor.

låna 10000 kr

Låna 10 000 utan UC

Om du har en låg årsinkomst kan det komma i vägen för ett lån hos banker. Faktum är att de alltid tar en kreditupplysning på dig för att se hur din finansiella situation ser ut – och med de hårda kraven krävs det ofta att du har en hög årsinkomst och är utan betalningsanmärkningar eller obetalda skulder. För dig med låg taxerad inkomst kan det medföra att du nekas lån. Kanske taxerar du utomlands, du har ett yrke där årslönen varierar, exempelvis frilansjobb, eller så har du varit arbetslös. Då är lån en praktisk lösning eftersom många företag inte tar kreditupplysningen hos UC.


Ansök om lån

Scroll to Top